DENİZLİ / SARAYKÖY - Beylerbeyi Ortaokulu

May

BEYLERBEYİ İLKOKULU ORTAOKULU OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZLE BİRLİKTE İZMİR GEZİSİ DÜZENLEDİK.SASALI DOĞAL YAŞAM MERKEZİ ZİYARETİ İLE BAŞLAYAN GEZİMİZ,ŞİRİNCE,MAKET KÖY VE KUŞADASI TURLARI İLE TAMAMLANMIŞTIR.

Nis

BEYLERBEYİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL SPORLARI BOCCE İL YARIŞMALARINDA İL İKİNCİSİ OLARAK TÜRKİYE FİNALLAERİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.OKULUMUZU TEMSİL EDEN KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖZVERİYLE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇABALAYAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMET UYSAL'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Denizli il genelinde yapılan turnuvada Erkek Dart Takımımız İl 6. sı olarak büyük bir başarı elde etti.

Okulumuzun panosu güncellendi.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR.OKULUMUZDA 5,6,7 VE 8 İNCİ SINIFLARA DEVAM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILABİLECEĞİ BURSLULUK SINAVI 21 NİSAN 2024 TARİHİNDE SAAT 10:00 DA YAPILACAKTIR.BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT 2024 İLE 1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDADIR.BURSLULUK SINAVI KILAVUZUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN VEYA www.meb.gov.tr ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

Okulda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında,Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Ceyda GENCER tarafından öğrencilerimize ve velilerimize yönelik eğitim verilmiştir.Okul çağında beslenme nasıl olmalı?Öğrencilerimizin günlük kalori ihtiyacı ne kadardır? Sağlıklı bir öğün nasıl olur?Fiziksel aktivitenin önemi vb konularında faydalı bilgiler verilmiştir.Eğitimin sonunda öğrencilerimiz ve velilerimiz sorularını sormuş ve gerekl, cevapları almıştır.Beylerbeyi Ortaokuluna sunduğu bu hizmetten dolayı Diyetisyen Ceyda GENCER'e çok teşekkür ediyoruz.

Ock

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİRİNCİ DÖNEMİ SONA ERDİ.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin son haftasında tüm öğrencilerimizin katılımıyla fiziksel aktiviteler,parkur oyunları,zeka oyunları,geleneksel yüz yüze çocuk oyunları,sağlıklı kahvaltı,sinema saati vb etkinlikler yapılmıştır.Öğrencilerimiz yoğun bir dönemin son haftasını eğlenerek geçirmiştir.

Ock

BEYLERBEYİ ORTAOKULU 7/A SINIFINDA OKUMAKTA OLAN ÖĞRENCİMİZ ARDA TURAN,DENİZLİ İL GENELİNDE YAPILAN OKUL SPORLARI KARATE MÜSABAKALARI YILDIZLAR KATEGORİSİNDE 2. OLARAK DERECEYE GİRMİŞTİR.ÖĞRENCİMİZİ VE AİLESİNİ TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammet Uysal rehberliğinde "Mendil Kapmaca Oyunu" oynayarak eğlenceli vakit geçirmiştir.Temel amacımız,öğrencilerimize geleneksel oyunları öğreterek okul dışındaki zamanlarını teknolojiye ayırmak yerine birlikte vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Oyunun Amacı: Dikkat,konsantrasyon (Bilişsel Beceriler),kurallara uyma,dayanışma (Sosyal Beceriler) gelişimini destekleme

Ara

BEYLERBEYİ ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATKILARIYLA HAZIRLANAN 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYIMLANMIŞTIR.GAZETEMİZE AİT BAZI GÖRSELLER PAYLAŞILMIŞTIR.

Ara

İlçemizde düzenlenen Dart Turnuvasında 8/A sınıfı öğrencimiz Özcan ÇELİK 2.olmuştur.